Klantzone

Klantzone

Contacteer Ons

Vrijwilligersstraat 8,
2340 Beerse

Openingsuren

Maandag
08.00u - 12.30u en 18.00u - 20.00u
Dinsdag – Donderdag
08.00u - 12.30u en 13.00u - 16.00u
Woensdag
08.00u - 12.30u en 14.00u - 16.00u
Vrijdag
08.00u - 12.30u

Welkom!

Aan alle huidige en toekomstige klanten en geïnteresseerden, welkom bij DCO BEERSE VZW.
Al vele jaren zijn wij als poetsfirma actief in Beerse (vroeger als PWA BEERSE VZW) en de omliggende gemeenten en dit met groot succes. Het uitgangspunt is vrij eenvoudig. Wij trachten om op een kwaliteitsvolle manier en zonder noemenswaardige wachtlijst klanten te helpen bij hun huishoudelijke taken. In tegenstelling tot vele van onze concurrenten doen we dit zonder extra kosten, U betaalt de gewerkte uren enkel met papieren of elektronische dienstencheques.

We doen voor U ons best om op een flexibele en mensvriendelijke wijze personeel aan te werven en te begeleiden in hun taak van poetshulp. Met fierheid mogen wij dan ook zeggen dat we tot één van de grootste firma’s van het Vlaamse landschap behoren.

Sta mij toe u alvast te bedanken voor het huidige of toekomstige vertrouwen dat u stelt in onze onderneming. Deze website is tot stand gekomen door onze administratie onder dagelijkse leiding van Olivier Goetschalckx en zijn team van enthousiaste bedienden. Het goed draaien van de onderneming creëert ruimte voor het uitwerken van opleidingsplannen en voorzieningen om de toekomst zo sterk mogelijk tegemoet te kunnen gaan en de werkzekerheid te kunnen verzekeren. Wij wensen u alvast veel leesplezier. Als u twijfels, vragen of opmerkingen hebt, blijf er niet mee zitten en laat ons u verder helpen of informeren. Het verleden leert ons dat openheid een gezonde basis is voor een positieve samenwerking.

Inschrijven bij Sodexo

U kan op 2 Manieren inschrijven bij Sodexo

Hoe wordt u klant bij ons?

Alles start uiteraard met je inschrijving als klant. Dit kan via het gebruikersformulier dat je vindt onder de rubriek "formulieren" ofwel door je gegevens hiernaast (rechterkolom) in te vullen en ze ons door te sturen.

Daarna gaan we op zoek naar de meest geschikte kandidaat op jullie beide voorkeururen en voorkeurdag(en). Zodra deze zijn ingevuld in een uurrooster nemen wij snel contact met je op om dit definitief vast te leggen. De kandidaat komt daarna nog kennismaken om de laatste details te bespreken.

In principe kan dit alles in enkele dagen afgehandeld worden op voorwaarde dat we iemand vrij hebben op die uren of dag(en). Omdat we aanwerven in functie van de vraag hoef je nooit lang te wachten op hulp.

Na de start van de poetshulp komt één van onze interieurcoaches nog langs om de kandidaat te begeleiden op de nieuwe werkpost. Onze consulentes trachten ook ongeveer 1 keer per jaar bij elke klant langs te gaan voor een huisbezoek waar we letten op veiligheid, het beschikbare poetsmateriaal en produkten en waar we ook peilen naar de tevredenheid van de klant.

Tussentijdse positieve of negatieve opmerkingen mag U ons altijd toesturen via het evaluatieformulier.

Bestellijst materialen

Klik hier om online poetsmaterialen en hulpmiddelen te bestellen. Er wordt nog doorlopend gewerkt aan de verfijning van de bestelprocedure voor diverse producten.

Wat mag wel en wat mag niet?

Thuishulp van huishoudelijke aard omvat volgende activiteiten die ten huize van de klant worden verricht, voornamelijk schoonmaken en strijken, eventueel ook wassen, koken, klein naaiwerk. Klik hier voor het volledige overzicht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat mag en wat mag niet?

Download hier

Klik hier om online poetsmaterialen en hulpmiddelen te bestellen.  Er wordt nog doorlopend gewerkt aan de verfijning van de bestelprocedure voor diverse producten.

Inhoud accordeon

Gaat u op vakantie?  Bent u een bepaalde tijd niet aanwezig?  Of wenst u vervanging aan te vragen.  Klik hier voor de aanvraagdocumenten.

Bekijk hier informatie in verband met de verzekering Burgelijke aansprakelijkheid en Arbeidsongeval.

Download hier het formulier “bewijs van afgifte sleutel en alarmcode”.

Download hier het document voor afgifte van de dienstencheques.

Download hier de woningfiche met veiligheidsinformatie betreffende uw woning.

Informatiebrochure waar u alle info kan vinden over de werking van DCO Beerse.

Contact

Niet gevonden wat u zocht!

Stuur ons een bericht!

Hieronder kan u klikken om rechtstreeks een bericht naar ons te verzenden.
Mail ons
Ons laatste nieuws
Bags for clothes for vacation

Vakantieperiode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eget iaculis libero, id pulvinar tellus. Integer eu urna vulputate, fringilla nisl eu, varius felis. Integer

Lees Meer »
Cleaning Products

Poetsmaterialen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eget iaculis libero, id pulvinar tellus. Integer eu urna vulputate, fringilla nisl eu, varius felis. Integer

Lees Meer »