Over ons

Over ons

Uw huis onze missie.

Al enkele jaren zijn wij als onderneming actief in Beerse en omstreken en dit met een groot succes. Het uitgangspunt is simpel. Wij trachten om op een kwaliteitsvolle manier klanten te helpen bij hun huishoudelijke taken. Ons motto luidt: ‘Uw huis, onze missie!’. We proberen op een flexibele en mensvriendelijke wijze personeel aan te werven en te begeleiden in hun taak als poetshulp. Met fierheid mogen wij dan ook zeggen dat we tot één van de grootste ondernemingen van het Vlaamse landschap behoren. In tegenstelling tot vele van onze concurrenten doen we dit zonder extra kosten, U betaalt de gewerkte uren enkel met papieren of elektronische dienstencheques.

Sta ons toe u te bedanken voor het vertrouwen dat u stelt in onze onderneming. Het goed draaien van de onderneming creëert ruimte voor het uitwerken van opleidingsplannen en voorzieningen om de toekomst zo sterk mogelijk tegemoet te kunnen gaan en de werkzekerheid te kunnen verzekeren.

Als u twijfels, vragen of opmerkingen hebt, blijf er niet mee zitten en laat ons u verder helpen of informeren. Het verleden leert ons dat openheid een gezonde basis is voor een positieve samenwerking.

Onze Missie

Dienstencheques Beerse vzw wil maatschappelijk relevant zijn door sociaal te ondernemen. Werkzaam in de dienstenchequesector trachten we onze klanten een onberispelijke service te geven met het sociaal karakter van onze onderneming indachtig. Op die manier zijn we ervan overtuigd dat we op lange termijn een belangrijke schakel kunnen zijn in het leven van al onze medewerkers én in het leven van onze klanten.

Onze Visie

Na de start in het gemeentehuis van Beerse in 1995 en een tussenstop in de Kapelstraat werken we sinds 2012 op onze huidige locatie. De waarden en normen van ons bedrijf zijn doorheen al die jaren nog steeds dezelfde: als VZW is het ons doel om onze klanten te helpen en de nodige ondersteuning te bieden in het huishouden. Wij staan ten dienste van onze klant terwijl we zeer nauwgezet luisteren naar de wensen van onze medewerkers. We zorgen voor een warme, inclusieve en mensgerichte sfeer waar coaching en begeleiding kernwaarden zijn. Dat stralen we als DCO uit naar al onze partners, onze leveranciers, onze klanten en naar elkaar.

Onze Diensten
cleaning

Algemene schoonmaak

Algemene schoonmaak

Young woman ironing shirt on ironing board, close up

Strijken

kleren wassen, strijken en eventueel verstellen, knopen aannaaien.

Gloved hand of young chef with fork and frying pan serving cooked meal

Maaltijden bereiden

maaltijden bereiden of reeds bereide maaltijden opwarmen.

Close up of vacuuming a carpet

Stofzuigen

stofzuigen van tapijten

Wij maken uw huis professioneel schoon. U ontspant.​

Ons Team

Olivier Goetschalckx

Algemeen Directeur

olivier.goetschalckx@dcobeerse.be
dco_larissa

Katrin Adriaensen

Coördinator/Preventieadviseur

katrin.adriaensen@dcobeerse.be​
dco_patricia

Patricia Duarte

Coördinator/Boekhouding/Personeelszaken

patricia.duarte@dcobeerse.be
dco_larissa

Larissa Royens

Receptie/Onthaal/Inschrijvingen

larissa.royens@dcobeerse.be