Solliciteren als huishoudhulp

Solliciteren als huishoudhulp

Solliciteren als huishoudhulp

Solliciteren als huishoudhulp

DCO Beerse vzw: een warme en sociale organisatie met de sterkste troeven en voorwaarden in de regio.

Welkom bij DCO Beerse vzw: een warme en sociale organisatie. Al onze huishoudhulpen krijgen een mooi loonpakket met sterke troeven en voorwaarden en daar zijn we supertrots op!
Het uurloon bedraagt 14,48€ / bruto per uur en omvat 3 jaar ancienniteit en is het hoogste uit de regio. Je ontvangt vanaf de start maaltijcheques van 5€ per gewerkte dag. Mooi meegenomen nu de prijzen in de supermarkt de hoogte in gaan.
Uiteraard voorzien we een kilometervoorziening alsook een wasvergoeding voor jouw werkkledij.
Het gratis kledijpakket bestaat uit: t-shirts, topjes, een sweater, handschoenen, schoenen en een werkshort. Daarnaast krijg je ook handcreme en een EHBO-set en dit alles mooi verpakt in een stevige waterdichte rugzak.
Ook een dubbele eindejaarspremie krijgt je enkel bij ons en dit samen met een vast contract vanaf de start, een flexibel uurrooster naar keuze zodat je zelf jouw planning op maat kan maken rekening houdend met jouw gezin , schooluren, hobby’s,…
Binnen DCO Beerse vzw vinden we opleiding en vorming heel belangrijk; opleidingen tellen als gewerkte uren!  Een tijdige en stipte uitbetaling van het loon en voorschot is bij ons een vanzelfsprekendheid!

Aarzel niet en maak de sprong naar DCO Beerse vzw!

Solliciteren


Extra informatie

Op zoek naar huishoudhulp?

Poetsen & huishoudelijke taken. We love it.

Vraag huishoudhulp aan

Medewerker of klant

Uw persoonlijk platform voor al je aanvragen en administratie

Meld je hier aan