Uw huis onze missie

Werknemerszone

Beste collega

Aan alle huidige en toekomstige medewerkers en geïnteresseerden, welkom bij DCO Beerse vzw. Sinds de start van het traditionele PWA in 1995 hadden we voldoende ervaring opgedaan in de omgang met personeel en de poetssector om in 2004 over te stappen naar het systeem van de dienstencheques. Vanaf maart 2016 laten we ook het PWA achter ons om zelfstandig verder te gaan als DCO Beerse vzw. We zijn niet enkel actief in Beerse maar ook in de omliggende gemeenten en dit met groot succes. In tegenstelling tot vele van onze concurrenten doen we dit voor onze klanten en werknemers aan de beste voorwaarden uit de streek. Zo poetsen we voor onze klanten zonder extra kosten en houden we voor onze werknemers zoveel mogelijk rekening met hun voorkeururen en hun gezin. Elke werknemer ontvangt bij ons maaltijdcheques, een gratis pakket werkkledij, een extra syndicale en 2 eindejaarspremies bovenop de wettelijke, een uurloon dat start aan 3 jaar anciënniteit en betaalde opleidingen. We blijven voor iedereen ons best doen om verder op deze flexibele en mensvriendelijke wijze nieuw personeel en nieuwe klanten aan te trekken. Sinds meerdere jaren blijven we slagen in dit opzet en kennen we een bijna ongeziene groei van zowel personeel als klanten. Met fierheid mogen wij dan ook zeggen dat we tot één van de grootste poetsfirma’s uit de Kempen behoren. Onze goede prestaties bieden ruimte voor het uitwerken van voorzieningen om de toekomst zo sterk mogelijk tegemoet te kunnen gaan en de werkzekerheid te kunnen verzekeren.

Hoe wordt u werknemer bij ons?

Alles start met je sollicitatie bij onze onderneming. Dit kan zowel door langs te komen of door ons het ingevulde sollicitatieformulier dat je vindt onder "formulieren" te bezorgen ofwel door je gegevens hiernaast (rechterkolom) in te vullen en ze ons door te sturen. Zodra wij een uurrooster voor je kunnen opmaken zullen we je contacteren om nogmaals te peilen naar je beschikbaarheid, je verplaatsingsmogelijkheden en je akkoord over de ingevulde dagen en klanten. Mogelijk word je voor je start nog gevraagd om deel te nemen aan een korte praktische proef. Indien dit alles in orde is kan je je vast contract ondertekenen en kan je je klanten een bezoekje brengen na afspraak.

Toch moeten de nieuwe sollicitanten ook rekening houden met het volgende :

1. kandidaten die hun eigen klanten meebrengen worden zonder meer onmiddellijk aangeworven na voorlegging van enige referenties.

2. enkele van onze voorwaarden om je kandidatuur te weerhouden zijn basiskennis nederlands en enige ervaring in de poetssector of gelijkgesteld.

We doen echter al jaren ons best om iedereen met voldoende inzet aan te werven en ook in dienst te houden.

Nieuws Werknemers
Bags for clothes for vacation
Olivier Goetschalckx

Vakantieperiode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eget iaculis libero, id pulvinar tellus. Integer eu urna vulputate, fringilla nisl eu, varius felis. Integer

Lees Meer »
Cleaning Products
gertjedevos

Poetsmaterialen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eget iaculis libero, id pulvinar tellus. Integer eu urna vulputate, fringilla nisl eu, varius felis. Integer

Lees Meer »

Kalender

Hieronder de DCO Kalender

01

Januari

01. Nieuwjaar

03

Maart

01.

05

Mei

01.

07

Juli

01.

09

September

01.

11

November

01.

02

Februari

01.

04

April

01.

06

Juni

01.

08

Augustus

01.

10

Oktober

01.

12

December

01.