Aan het woord

Interviews met klant en huishoudhulp

Aan het woord

Interviews met klant en huishoudhulp

Klant Sofie


Hoe lang ben je al klant bij DCO Beerse vzw? 
Ik ben al sinds april 2018 een tevreden klant bij DCO Beerse. 
Hoe lang komt de huidige huishoudhulp, Elisabete, als langs en hoe ervaar je haar werk?
Elisabete komt nu een tweetal jaar poetsen bij mij thuis. Ik ben heel tevreden over het geleverde werk. Zij werkt zeer grondig. Tevens is Elisabete een zeer aangenaam persoon en ondervind ik haar werk als een grote hulp. Ik vind het superfijn om na een drukke werkdag thuis te komen in een proper huis. 
Hoe verloopt de communicatie met Elisabete? 
De communicatie met haar verloopt prima. Elisabete is een zeer trouw en betrouwbaar iemand. Ik maak een lijstje met taken voor haar en dit wordt altijd stipt opgevolgd. We hebben een eerlijke en open communicatie naar elkaar toe. Elisabete weet perfect hoe ik het wil. Ik maak geregeld een compliment over haar werk. Het is belangrijk om waardering te tonen voor het geleverde werk. Ik hoop dan ook dat Elisabete nog lang bij ons blijft als huishoudhulp. 
DCO Beerse Aan het woord 1
DCO Beerse Aan het woord 1

Huishoudhulp Elisabete


Hoe lang werk je voor DCO Beerse vzw ?
Ik werk reeds 3 jaar voor DCO Beerse vzw.
Hoe ervaar je werken bij DCO Beerse vzw?
Het is goed werken bij dit kantoor. Ik voel mij welkom als mens en als medewerker, kan steeds terecht met vragen bij de kantoormedewerkers en de antwoorden die zij mij geven zijn steeds correct. Ikzelf heb zeer vriendelijke klanten en aangename huizen om in te poetsen. 
Waarom heb je voor deze job/ voor dit beroep gekozen?
Ik werk en poets graag, de variatie van grote en kleine huizen maken het fijn vind ik. Ook is het een grote troef dat de uren zelf te kiezen zijn en dat ik zelfstandig kan werken. 
Hoe is het contact met klanten? 
Ik heb Braziliaanse roots waardoor ik de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig ben. De klanten tonen begrip hiervoor en steunen mij. Ik voel mij bij al mijn klanten welkom. 

Klant Nathalie


Hoe lang ben je al klant bij DCO Beerse vzw ?

Ik ben nu 3 jaar klant met onderbreking van een klein jaar. Dit laatste was omdat er geen vaste huishoudhulp was en ik op de wachtlijst stond. Zodra ik hoorde dat Camelia terugkwam ben ik opnieuw naar DCO Beerse vzw gegaan. Dit kantoor zorgt voor opvolging voor de huishoudhulpen doormiddel van coaching en begeleiding. De vervangingen die het kantoor doet zijn ook steeds goed. Dit zijn toch twee sterke troeven van DCO Beerse vzw. 

Hoe lang komt Camelia al?

Camelia komt nu 2 jaar en we zijn super tevreden over haar. Hopelijk blijft zij nog heel lang bij ons als vaste huishoudhulp.

Hoe verloopt de communicatie met Camelia?

De communicatie verloopt vooral mondeling of via sms. De taal is geen probleem en samen geraken wij er steeds uit dus de communicatie zit zeker goed.
DCO Beerse Aan het woord 1
DCO Beerse Aan het woord 1

Huishoudhulp Camelia


Hoe lang werk je voor DCO Beerse vzw?

Ik werk 5 jaar voor DCO Beerse vzw.

Hoe ervaar je werken bij DCO Beerse vzw?

Goed, ik kan altijd bij het kantoor terecht voor vragen. Ik heb alle vrijheid in mijn werk en geniet veel vertrouwen bij klanten. 

Hoe is het contact met klanten?

Ik heb 6 verschillende klanten en werk bij al mijn klanten even graag. De communicatie gebeurt vooral mondeling en soms ook via sms. 

Klant Greet


Hoe lang ben je al klant bij DCO Beerse vzw?

Al 5 jaar ben ik een tevreden klant bij dit kantoor.

Hoe lang komt Michel al bij jou langs en hoe ervaar je dat er wordt gepoetst door een man? 

Michel komt al 5 jaar poetsen bij mij. Ik ben zeer tevreden over Michel , als je ziet hoe nauwkeuring hij werkt. Michel is een zeer aangenaam persoon die graag poetst. 

Hoe verloop de communicatie met Michel?

De communicatie is open en zeer oprecht. Ik kan steeds op hem rekenen en er is wederzijds begrip. Daarbij komt dat Michel steeds positief is ingesteld wat zeer fijn is. 
DCO Beerse Aan het woord 1
DCO Beerse Aan het woord 1

Huishoudhulp Michel


Hoe lang werk je voor DCO Beerse vzw?

Ik heb reeds 12 jaar trouwe dienst binnen DCO Beerse vzw.

Hoe ervaar je werken bij DCO Beerse vzw in het algemeen en specifiek als man?

In het begin was het wennen, ik had het gevoel dat ik mij een beetje moest bewijzen t.o.v. het kantoor en de klanten. Nu word ik oprecht aanvaard, bewijs is daar dat ik heel graag poets en bij al mijn klanten zeer welkom ben.

Hoe is het contact met de klanten?

Het is steeds een geweldige ervaring en ik ben steeds opnieuw super tevreden. De communicatie loopt zeer vlot en aangenaam. 

Waarom heb je voor deze job / voor dit beroep gekozen?

Ik was op zoek naar werk 12 jaar geleden en heb de grote stap gewaagd om als huishoudhulp te gaan werken. Ik doe mijn werk super graag en heb nog nooit spijt gehad van mijn keuze voor dit beroep. 

Op zoek naar huishoudhulp?

Poetsen & huishoudelijke taken. We love it.

Vraag huishoudhulp aan

Medewerker of klant

Uw persoonlijk platform voor al je aanvragen en administratie

Meld je hier aan